MAMMUTsalg

Velkommen til årets Mammutsalg!

Mammutsalget er det største samlede boksalget i Norge, hvor leseglade bokkjøpere kan velge blant mer enn 800 kvalitetstitler fra årets Mammutavis. Her finner du klassikeren du alltid har tenkt at du skal lese, romanen du har på leselisten, spenningsbøker, den gode dokumentaren, barneboken til barnebarnet, strikkeboken til tante, treningsboka til far, vertinnegaven, bøker å drømme deg bort i og mange, mange flere.

Mammutsalget er et felles løft mellom medlemmene av Forleggerforeningen og medlemmene av Bokhandlerforeningen, hvor målsetningen er å skape det mest attraktive boksalget i Norge, med det største utvalget til lave priser. Mammutsalget bygger på en tradisjon som går over 130 år tilbake. Det første salget fant sted så tidlig som i 1885. I 1964 ble Mammutnavnet lansert.

Mammutavisen kan du hente hos Tvedestrand Bok & Papir.

På lenkene under kan du lage din egen huskeliste, dele den med dine venner eller printe den ut.

Dine bestillinger kan du enten ringe inn, sende den på epost, legge den inn i kommentarfeltet her på siden eller kom innom i butikken vår med dine ønsker.

Årets salg varer fra 12. februar til 24. februar, men du kan alt fra 29. januar legge inn din bestilling.

Vi tar inn lite Mammuttitler til lager, men skaffer dine ønsker så lenge forlagene har dine ønsker inne på lager. Bestilling kan legges inn helt til Mammutperioden er over.

GOD MAMMUTJAKT!

Klikk på lenkene under og se alle årets Mammutsalg-titler, delt inn i kategoriene: